Наjголем добавувач на квалитетни материjали

за рекламната индустриjа

во Македониjа од 2008

Бесплатна испорака

Бесплатна испорака во Скопје за нарачки поголеми од 3000 денари.
За другите градови во Македонија вршиме испорака преку карго на сметка на клиентот.

Контакт за нарачка:

МОБ: +389 70 370 712
МОБ: +389 72 221 391
ТЕЛ:  +389 2 255 0170
E-MAIL: b.tolova@mirage-mk.com