МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

2 weeks 4 days ago

Драги пријатели, Ви благодариме за искажаната доверба и оваа измината година. Имавме прекрасни взаемни соработки, голем број ново инсталирани машини, огромен број доставени репроматеријали и успешни технички и сервисни решенија.
Во следната заедно ќе напредуваме кон подобри и понапредни предизвици за вашите клиенти!
Среќни Новогодишни и Божиќни празници!

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

2 weeks 6 days ago

Summa S One (60см и 120см) инсталирани кај наши клиенти. Новите верзии на S One се резработени целосно од нула, врз основа на долгогодишно искуство

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

1 month 2 weeks ago

Време е да го подигнеме квалитетот на принтањето на следно повисоко ниво и кај нас во Македонија. Ви соопштуваме дека одсега можете да ја имате Kemica и вие.
Добро познат бренд, кој успеа да го задржи својот квалитет.
Повелете за повеќе информации 070 370 729

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

2 months 1 day ago

Придружете ни се на следниот вебинар за #EFI Pro 30h хибриден #лед принтер. Погледнете ги и откријте ги сите способности на овој моќен принтер што

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

2 months 1 week ago

Имаме СУПЕР ЦЕНА за најбараниот модел на ув принтер Roland LEF2-200 само во месец ноември. Со VersaUV LEF2-200 печатете премиум фотографии, графики и текстови со

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

3 months 2 weeks ago

Започна сезона за желатин завеси. Ниска цена, лесна монтажа и не ги менува своите својства дури и во тешки временски услови - тој останува еластичен, транспарентен и обезбедува 90% заштита од зрачење.
ПВЦ фолијата (желатин) е произведена во Тајван.
Повеќе информации на телефон 070 370 729.

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

3 months 3 weeks ago

По повод саемите за графичка индустрија Copis - Софија и Fespa - Амстердам, Мираж Мк има одлични, екстра цени за сите модели на катери од Summa. На 070 370 729 побарајте информации за димензијата која вам ви е потребна. Искористете го овој специјален попуст до 15.11.2021г.

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

4 months 1 day ago

Ласер за неметали и метали 3000х2000мм работна површина.

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

4 months 2 weeks ago

Roland RF-640 е најпродаваниот роландов плотер во Македонија и во Европа сега и во Свети Николе.
Мираж Мк е генерален застапник со сопствен сервис, резервни делови и брза испорака на нашата територија.
Одберете мудро, одберете квалитет!
Roland DG Europe

МИРАЖ МК ДООЕЛ / Mirage MK

5 months 1 week ago

ОДЛИЧНА ЦЕНА за 100% полиестерно мат канвас платно за принт на дизајнерски графики и репродукција на уметнички дела.
Повеќе информации на 070 370 729

назад