Површина: сјај, мат
Тежина: 275гр.
Дебелина: 205 мик.
Димензии: 0.914, 1.372 x 30.5м

Транспарентниот полиестер филм е дизајниран за врвна графичка уметност, за апликации во светлечки кутии со висок контраст.

Принтот се карактеризира со голема густина на мастило, живописни бои и извонредна резолуција на слика со/без светлина. Компатибилен со сите популарни солвентни и УВ инк-џет принтери. Исто така е многу лесен за инсталација.

Површина: Полу-мат
Дебелина: 205 мик
Тежина: 155гр.
Димензии: 0.914, 1.067 x 30.5м

Повеќеслоен полипропилен

Сив грб – 100% блокада

Идеален за Рол-ап конструкции, неверојатно лесен и издржлив.

назад