Ламиниран и лиен Фронтлит ПВЦ банерот е за апликации и кампањи со предно осветлување. Погоден за надворешна и внатрешна употреба. Хемискиот состав на овој банер овозможува отпорност на микроби и стареење.

Идеален за солвен, еко-солвент, латекс и ув принтање.

Плетка:500х500 / 1000х1000 dtex

Густина:9х9 / 18х18

Грамажа: 440гр / 460гр

Димензии: 1.06, 1.37, 1.60, 2.50, 3.20

Блокаут Фронтлит ПВЦ банер за предно осветлување со нова и подобрена структура за деликатен принт кој не пропушта светлина.

Идеален за солвен, еко-солвент, латекс и ув принтање.

Плетка: 500 х 500 dtex

Густина: 9 х 9

Грамажа: 510 гр

Димензии: 3.20м

 

Беклит ПВЦ банерите се долготрајни , издржливи и отпорни на различни временски услови (УВ, дожд, мраз). Има структура на плетка која не е видлива и специјално заштитена подлога за квалитетен печат. Ги имаме со ламинирани и лиени површини.

Беклит ПВЦ банерите се за апликации со позадинско осветлување.

Идеален за солвен, еко-солвент, латекс и ув принтање.

Плетка: 300 х 500 dtex

Густина: 18 х 12

Грамажа: 440 гр

Димензии: 2.80, 3.20

Обложена мрежа со воздушна пропустливост е материјал со висококвалитетна структура и површина за печатење. Тој е идеален рекламен материјал за ветровито подрачје. Се печати со солвентни, еко-солвентни и УВ бои.

Плетка: 1000 х 1000 dtex

Густина: 12 х 12

Грамажа: 360 гр

Димензии: 1.60, 3.20 x 70 м

назад