Фолија за ламинација со УВ-заштита, го штити дигиталниот принт на фолијата

Површина: сјај, мат, транспарентна

Дебелина: 80 мик

Лепило: permanent clear adhesive, glassine liner

Димензии: 1.05, 1.37, 1.52 x 50 м

Фолија за ламинација со УВ-заштита, го штити дигиталниот принт на фолијата

Површина: сјај, мат, транспарентна

Дебелина: 75 мик

Лепило: permanent clear adhesive, Kraftliner

Димензии: 1.37 x 50 м

назад