Површина: сјај
Тежина: 230гр.
Дебелина: 195 мик.
Димензии: 1.372, 1,524 x 50м

Специјализиран, повеќеслоен, висококвалитетен премаз за еко-солвентни бои.

Долготрајна издржливост и за внатрешна и за надворешна употреба.

Одлично решение за печатење на фотографии со висок квалитет.

назад