Површина: сјај, мат, транспарентна  
Дебелина: 80мик, 100мик  
Лепило: permanent clear, removable, permanent grey adhesive
Димензии: 1.05, 1.26, 1.37, 152 x 50м  
Самолеплива фолија за краткорочно промотивно  
користење на рамни површини, достапена со разни површини,
 дебелини и големини на ролни.    

Површина: сјај, мат, транспаретна  
Дебелина: 75мик, 80мик    
Лепило: permanent clear, removable, permanent grey adhesive
Димензии:  1.05, 1.26, 1.37 х 50м  
Полимерени ПВЦ фолии за среднорочни промотивни
графики за рамни или умерено заоблени површини.

Површина: сјај, транспаретна
Дебелина: 50мик, 75 мик
Лепило: permanent, removable
Димензии: 1.37 х 50м  
Трајност: до 7 години  
ПВЦ самолепливи фолии за промотивно  
користење на поголеми нерамнини и возила.

Површина: сјај  
Дебелина: 110 мик  
Лепило: permanent, removable
Димензии: 1.37 х 50м  
Висококвалитетна ПВЦ Фолија за блокирање на
 позадини и изработкна на специјални ефекти на
светлосни реклами.    
Површина: Перфорирана површина 40/60
Дебелина: 150мик
Лепило: permanent black, removable
Димензии: 1.06, 1.37, 1.52 х 50м
Бела перфорирана фолија за дигитален принт на
графика со широк формат со One Way Vision ефект.
Површина: Etched-glass frosted
Дебелина: 80мик  
Лепило: removable  
Димензии: 1.05 х 50м  
Трајност: 5-7 години  
Полимерна фолија со транспарентен лепак за декорација на
стакла и стаклени површини со специјален ефект за внатрешна
и надворешна употреба.    

Површина: транспарентна
Дебелина: 110мик, 130мик
Лепило: high tack, strong tack
Димензии: 1.00, 122 х 100м
Трансферна фолија која е погодна за лепење на самолепливи знаци, логоа и натписи изработени од фолија.
 Лесно се одмотува, позиционира и не се прекршува.  Погоден е за лепење на многу мали делови и
мали букви. Достапна е со два типа на лепила high и strong.      

назад